Ja studētgribētāji neiet pie studentiem, studenti ies pie studētgribētājiem! 15., 16. martā Latvijas Universitātes un fakultāšu Instagram kontos ikviens studētgribētājs varēs uzdot sev interesējošu jautājumu, uz kuriem atbildes sniegs LU studenti. LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes Instagram konts: @lu_gzzf

15. un 16. martā LU un fakultāšu Instagram Story sadaļā studenti aicinās uzdot sev interesējošos jautājumus par studijām Latvijas Universitātē. Jautājumus varēs iesūtīt īpaši izveidotā jautājumu logā. Studenti sniegs atbildes gan video formātā, gan rakstiski.

Studētgribētāji aicināti uzdot visus interesējošos jautājumus par studijām LU: par iestāšanās prasībām, studiju programmām, studiju maksu, budžeta vietām, dienesta viesnīcām, attālinātajām studijām, ārpusstudiju iespējām, studijām apmaiņas programmā “Erasmus+”, iesaistīšanos studentu pašpārvaldē vai padomē, sporta iespējām utt. Atbildes sniegs studenti, tāpēc jautājumu spektrs ir ļoti plašs!

► Vispārīgus jautājumus aicinām uzdot LU galvenajā Instagram kontā @universitate, bet, ja vēlies uzzināt par kādu konkrētu LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes bakalaura studiju programmu (Ģeogrāfija, Ģeoloģija, Vides zinātne, Ģeoinformātika) vai studiju dzīvi "Ģeogrāfu mafijā", jautājumus varēs uzdot fakultātes Instagram kontā @lu_gzzf - mūsu studenti, Una Grauda, Paula Megija Magone, Olafs Šulcs, Raitis Ivanovs, būs gatavi atbildēt uz tiem!

Tiekamies Instagramā!


Kas ir fakultāte? Cik fakultāšu ir LU? Ko var studēt katrā fakultātē? Ko katra fakultāte piedāvā tev kā skolēnam? Kas ir dekāns? Atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem sniegs LU studente Auce Mūrniece. Studente dalīsies pieredzē, atbildēs uz aktuālajiem jautājumiem par to, kā notiek studijas, pastāstīs arī ko interesantu par katru fakultāti un informēs par studiju programmām.

LU kopš janvāra līdz pat jūnijam divas dienas mēnesī Instagramā sniegs atbildes uz interesentu jautājumiem. Atbildes uz iepriekšējo jautājumu sesijām var apskatīt LU Instagram profilā highlights “Q&A karjera” un “Q&A ēkas”.

Esi aktīvs, iesaisties un studē to, kas aizrauj! Jaunumus uzzini LU sociālajos tīklos un www.gribustudet.lv.

Dalīties