Latvijas Universitātes (LU) Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte ( ĢZZF) rīko fizisko aktivitāšu jeb soļošanas/nūjošanas/skriešanas izaicinājumu studentiem, pasniedzējiem un citiem ģeogrāfiem, lai svaigā gaisā vairotu enerģiju un motivāciju ikdienas darbiem.

Īpaši aicināti ĢZZF 1., 2. un 3. kursa studenti, jo reģistrēsim rezultātus arī kursu starpā. #ĢZZFizaicinājums norisināsies 2 nedēļas laika posmā no 2021.gada 6.novembra līdz 21.novembrim. Aktivitāti var veikt jebkurā vietā, ievērojot valstī noteiktus ierobežojumus.

Rezultāti visas nedēļas garumā par paveikto jāreģistrē attiecīgi 15. novembrī un 22. novembrī. Saite uz rezultātu reģistrāciju tiks nosūtīta reģistrētajiem dalībniekiem.

Katrā no šiem datumiem rezultāti par attiecīgo nedēļu jāreģistrē līdz plkst. 23:59, norādot kopējo mēroto attālumu un pievienojot jebkuras lietotās sporta aplikācijas ekrānšāviņus.  ! Lūgums ievērot šos termiņus, jo vēlāk reģistrētie rezultāti netiks ņemti vērā kopvērtējumā. Galvenais ir nevis ātrums, bet mērotais attālums nedēļas laikā!

Fotogrāfijas un video, kas uzņemti aktivitāšu laikā, vēlams ievietot sociālajos tīklos, izmantojot mirkļbirkas: #ĢZZFizaicinājums #esmuģeogrāfs

#ĢZZFizaicinājums līderi saņems balvas no LU ĢZZF. 

Reģistrējies, aizpildot formu: ej.uz/gzzfizaicinajums2021

Dalīties