Pasākumā varēsi virtuāli satikties ar LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes studentiem, Studentu pašpārvaldes biedriem, pasniedzējiem un foršajiem programmu direktoriem jeb (ģeotautas valodā runājot) "Ģeogrāfu mafiju" un uzzināt sev visu vajadzīgo par nākotnes studijām!

23. aprīlis, piektdiena, virtuāli Zoom platforma, plkst. 11-17

plkst. 11.00 - ĢZZF Studentu pašpārvaldes stunda
Mēs pastāstīsim par studentu pašpārvaldes, “Ģeogrāfu mafijas” dzīvi un notikumiem ĢZZF, par rīkotajiem pasākumiem un iespējām sevi realizēt!

plkst. 12.00 - Fakultātes dekānes uzruna
Uzrunu teiks Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes dekāne, profesore Zaiga Krišjāne.

plkst. 12.05 - Ģeogrāfu stunda
Ģeogrāfijas bakalaura studiju programmas direktore Elīna Apsīte-Beriņa, pasniedzēja Laimdota Kalniņa un īsteni ģeogrāfi Margarita Feizaka un Harijs Ijabs pastāstīs par ģeogrāfijas studijām. Sarunas ar ģeogrāfijas studentiem un atbildes uz studētgribētāju jautājumiem.

plkst. 13.00 - Ģeologu stunda
Ģeoloģijas bakalaura studiju programmas direktors Māris Krievāns pastāstīs par ģeoloģijas studijām, ģeologa lauka darbiem, kā arī izstāstīs kādu savu polāro ekspedīciju un ceļojumu piedzīvojumu stāstu. Sarunas ar ģeoloģijas studentiem un atbildes uz studētgribētāju jautājumiem.

plkst. 14.00 - Videnieku stunda
Vides zinātnes bakalaura studiju programmas direktors Imants Kukuļs pastāstīs par vides zinātnes studijām, vienmēr interesanto vides zinātnes jomu, kā arī izstāstīs savas vides zinātnieka karjeras stāstu - no skolnieka sola, "Iespējamās misijas" skolotāja līdz ĢZZF Vides zinātnes nodaļas pasniedzējam-docentam. Sarunas ar vides zinātnes studentiem un atbildes uz studētgribētāju jautājumiem.

plkst. 15.00 - Jauno Ģeogrāfu skolas pusstunda
Skolas vadītājs Uldis Klepers pastāstīs par JĢS, aicinās piedalīties viktorīnā un iejusties Jauno ģeogrāfu skolas kursanta lomā.

plkst. 15.30 - Vides akadēmijas pusstunda
Skolas vadītājs Imants Kukuļs pastāstīs par VA, aicinās piedalīties viktorīnā un iejusties Vides akadēmijas kursanta lomā.

plkst. 16.00 - ĢZZF Studentu pašpārvaldes stunda
Pārrunāsim standarta jautājumus - par ko paši kā skolēni satraucāmies stājoties universitātē un nesapratām? 


Aicinām skolēnus, jauniešus, studiju interesentus un visus mūsu dabaszinātņu programmu studētgribējus iesaistīties un uzdot sev interesējošos jautājumus.

Jūsu jautājumus gaidīsim un uz tiem atbildēsim pasākuma laikā Zoom "galvenajā" sarunā, čatā vai  “individuās sarunas istabā”!

#ģeogrāfija #ģeoloģija #videszinātne
#studijasĢZZF
#PievienojiesĢeogrāfuMafijai

 

Dodies uz Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāti: 

           

Dalīties