Atvērto durvju dienā Latvijas Universitātes (LU) Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē (ĢZZF) - informācija par studiju iespējām, studiju vidi LU Dabas mājā, kurā mēs, ģeogrāfi, ģeologi, vides zinātnieki, pavadām lielāko daļu no mūsu laika.

LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte "atver durvis" 2020. gada 25. martā, trešdienā plkst. 13:00 LU Akadēmiskā centra Dabas mājā Jelgavas ielā 1.

Pastāstīsim par Ģeogrāfijas, Ģeoloģijas, Vides zinātnes un Telpiskās attīstības plānošanas studijām fakultātē, studiju norisi, darba iespējām. Fakultātes dekāne profesore Zaiga Krišjāne pastāstīs - kāpēc, kā un ko studē ĢZZF? Mūsu aktīvā un draudzīgā Studentu pašpārvalde atklās - kā studē, sporto, izklaidējas, pavada brīvo laiku jeb kā dzīvo "ģeogrāfi"? Ekskursijā kopā ar fakultāti zinošākajiem pavadoņiem varēs izstaigāt Dabas māju no pagrabstāva līdz jumtam, atklājot laboratoriju, datorklašu, auditoriju noslēpumus, un, iespējams, iekāpt 'studenta kurpēs'.


Ģeogrāfiju dēvē arī par "zinātņu māti". Ja esi zinātkārs un vēlies izpētīt pasauli ar ģeogrāfa acīm, tad nāc studēt! Ģeogrāfi tiecas izzināt pasauli, kā tā mainās un kāda tā būs! Ģeogrāfijas studijas rosina domāt un redzēt plašāk.


Latvijas Universitātes dabas zinātnes atver durvis - iepazīsties ar studiju iespējām klātienē!
Jau trešo gadu četras LU dabaszinātņu fakultātes studiju interesentiem "atver durvis" vienā dienā - šogad 25. martā. Vairāk par dabaszinātņu fakultāšu Atvērto durvju dienu LU Akadēmiskajā centrā Torņakalnā Dabas mājā (Jelgavas ielā 1) un Zinātņu mājā (Jelgavas ielā 3), Rīgā -
ej.uz/ADD20


Dalīties