Līdz š.g. 11. augustam ir iespēja pieteikties starptautiskam studiju kursam par Aprites ekonomiku angļu valodā, kura gaitā Jums būs iespēja iepazīties par resursu efektivitātes jautājumiem dažādos uzņēmumos tādās tautsaimniecības jomās, kā pārtikas rūpniecība, atkritumu apsaimniekošana, enerģētika, u.c.

Kursa ietvaros, lai iegūtu kredītpunktus, būs jārisina dažādas gadījumu izpētes ('case study'), tādējādi dodod iespēju iepazīties ar reālām problēmām industrijā. Studiju kursa apguve sāksies ar studiju ceļojumu no 2019. gada 30. septembra līdz 4. oktobrim uz Somiju, tālāk notiks patstāvīgais darbs mājas universitātēs virtuālajās komandās kopā ar studentiem no Somijas, Zviedrijas un Krievijas iesaistoties mācībspēkiem no Somijas, Zviedrijas, Latvijas un Krievijas. Studentu grupām būs jāizstrādā projekta ziņojums, kurā tiek atspoguļots pētāmais uzņēmums, tā atbilstība aprites ekonomikas principiem, resursu izmantošanas problēmas un komandas ierosinātie priekšlikumi problēmu risināšanā. Studiju kursa noslēgums, kurā komandas prezentēs izstrādātos projektus, plānots 20.-22. novembrī Lahti, Somijā.

Papildus informācija:
-prezentācijā;
-vietnē .

Studiju kurss norisināsies trešo reizi:
-ieskats pirmajā braucienā;
-ieskats otrajā braucienā.

Ceļa izdevumi, dzīvošanas izmaksas ir apmaksātas. Jārēķinās, ka, iespējams, būs pašiem jāapmaksā viena ēdienreize dienā.
Par to, kuru studiju kursu šis kurss var aizvietot, ir jāvienojas ar saturā līdzīga studiju kursa docētāju un savas studiju programmas direktoru.

Kontakttālrunis jautājumiem - 29130224. Pieteikuma iesniegums līdz 11.08.2019. jānosūta e-pastā: vaira.obuka@lu.lv

Dalīties