Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes absolventi, esošie un bijušie pasniedzēji, darbinieki un studenti – gaidot fakultātes 80 gadu jubileju, aicināti uz absolventu salidojumu.

"Ģeogrāfu" salidojums notiks 2024. gada 23. martā, sestdienā, Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra Dabas mājā, Jelgavas ielā 1, Rīgā-Torņakalnā.

Programmā:

No plkst. 14.30 līdz 20.00 - Dalībnieku ierašanās, reģistrācija (dalībnieka aproces saņemšana), iespēja iegādāties vai pasūtīt kreklus un suvenīrus no Ģeogrāfu mafijas biedrības - 1. stāva foajē.

Plkst. 15.00 - Svinīgā sēde, apsveikumi, muzikāli priekšnesumi un Ģeogrāfu himna Magnum auditorijā 1. stāvā. Pēc svinīgā pasākuma - fotografēšanās kopbildei uz galvenajām kāpnēm.

No plkst. 18.00 līdz 01.00 - Vakara saviesīgā daļa 1., 2., 3. stāvā (informāciju par sava absolvēšanas gada telpu un galdiņu atrašanās vietu atradīsiet 1. un 2. stāvā pie ziņojumu stendiem) ar absolventu sarunām un dejām (1. stāva Sinistrum telpā). Līdzi ņemsim labākās atmiņas par studiju gadiem, jautru un omulīgu garastāvokli un "groziņus"!

Pasākumā būs momentfoto stūrītis ar izdrukām - 1. stāva foajē.

Ieeja - bez maksas.

Dalībniekiem ar auto - to varēs novietot LU Dabas mājas autostāvvietā (vistuvāk dzelzceļa tiltam, vietu skaits ierobežots).

 

Lai visi kopā atskatītos uz fakultātes pastāvēšanas 80 gadiem un mūsu studiju laiku, meklējam ģeogrāfu studiju laika bildes!
Aicināti tās iesūtīt e-pastā: zeme@lu.lv ar norādi "Ģeogrāfu bildes". 

 

Informācijai:
tālr. 67033914 vai 67033910, e-pasts: zeme@lu.lv

   Uz tikšanos martā!

   

Ģeogrāfu himna:

/Virs galvas man ir zila debess,
Zem kājām plašā pasaule,
Pie vienas rokas ceļa soma,
Pie otras daiļā meitene.

Man nav ne Tēvijas, ne mājas,
Nevienas sirds, kas mīlē man’,
No rīta ceļos, aunu kājas,
Bet skatos tās jau apautas.

Un tā un tā, un tā es klīstu,
Un tā es mūžam klīdīšu,
Es miera dzīvi neatzīstu,
Kas laime ir, to meklēšu./

               

Dalīties