Pasaules Dabas Fonds aicina arī LU ĢZZF studentus pieteikties bezmaksas mācību kursam par kritisko domāšanu, starptautiskām attiecībām vides jautājumos, politisko vidi un komunikāciju.

Pasaules Dabas Fonds aicina jauniešus līdz 25 gadiem pieteikties bezmaksas izglītības kursam sestdienās "Aizstāvības akadēmijai" par vides interešu aizstāvību un argumentācijas prasmēm. Kursa sākums ir 2021. gada 16. janvāris.

“Aizstāvības akadēmija” ir teorētisku un praktisku 6 nodarbību kurss, kas tapis sadarbībā ar Latvijas Debašu asociāciju (Quo Tu Domā). Kursā 20 jaunieši attīstīs prasmes ar mentoriem, nozares ekspertiem un sabiedrībā zināmām personām interešu aizstāvībai.

Dalība kursā “Aizstāvības akadēmija” ir bezmaksas. Tāpat arī tiks segti dalībnieku izdevumi, kas saistīti ar ēdināšanu un transportu kursa laikā.

Pieteikšanās kursā “Aizstāvības akadēmija” atvērta līdz tiks savākts nepieciešamais pieteikumu skaits. Pieteikšanās, aizpildot elektronisko anketu: ej.uz/PDFAkademija2021. Mācību kursa programma un papildu informācija: ej.uz/PDFProgramma2021 vai vietnē pdf.lv.

Dalīties