LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte ir uzaicināta piedalīties starptautiskā projektā "U-Multirank". 2. un 3. kursa Ģeogrāfijas un Ģeoloģijas bakalaura studiju programmas, kā arī 1. un 2. kursa Ģeogrāfijas un Ģeoloģijas maģistra studiju programmas studentiem ir iespēja piedalīties, aizpildot aptauju, unikālā pētījumā!

U-Multirank projekta ietvaros tiek iegūti dati globālajam augstākās izglītības iestāžu daudzdimensiju reitingam. Viens no galvenajiem U-Multirank mērķiem ir palīdzēt topošajiem studentiem un apmaiņas studentiem veikt apzinātu universitātes izvēli. Atšķirībā no jau pastāvošajiem globālajiem reitingiem, kur uzsvars galvenokārt likts uz pētniecības indikatoriem, U-Multirank koncentrējas uz studentu perspektīvām, pasniegšanu un mācīšanos. Vērtējot studiju programmu kvalitāti, studentu studiju pieredzes vērtējums ir ļoti nozīmīgs informācijas avots topošajiem studentiem un apmaiņas studentiem.

2. un 3. kursa Ģeogrāfijas un Ģeoloģijas bakalaura studiju programmas, kā arī 1. un 2. kursa Ģeogrāfijas un Ģeoloģijas maģistra studiju programmas  studenti aicināti piedalīties aptaujā un izteikt novērtējumu par mūsu universitāti, savu studiju programmu un savu studiju pieredzi!

Katram studentam e-pastā tiks nosūtīta aptaujas saite un piekļuves parole.

Vairāk informācijas par aptauju: Margarita Kairjaka (ģeogrāfijas studentiem) un Ervīns Lukševičs (ģeoloģijas studentiem).

Dalīties